Testimoni

PROMOSI COMBO (JIMAT RM20) - VINIFERA BLEMISH CC COVER & MARJANE OIL

29-03-2018

Pada minggu nie, start 29/3/2018 hingga 1/4/2018 ada promosi Set Combo 

VINIFERA BLEMISH CC COVER & MARJANE OIL (JIMAT RM20) - RM105 | HARGA ASAL RM125

PENCUCI MUKA ZINNIA MAGENTA - RM23

Set nie adalah set penjagaan kulit wajah daripada jeragat, jerawat, parut jerawat, noda-noda hitam, kulit berminyak dan kulit normal. Selepas mencuci muka dengan Pencuci muka Zinnia Magenta boleh menyapu Marjane Oil. Kemudian boleh mencalit sedikit  Vinifera Blemish CC Cover rata pada wajah kemudian boleh memakai bedak compact atau bedak tabur. Inn Syaa Allah akan tahan lama sepanjang hari. 

 

Semua Produk JRM adalah berasaskan Herba dan Alam Semulajadi

Sabun Pencuci Zinnia Magenta - Diperbuat dari Herba Asli semulajadi dari Melaleuca Alternifolia (Tea Tree), Lucorice (Glycyrrhiza Glabra), Portulaca Olearacea Extract dan Blueberry Ekstrak. Sabun ini sesuai untuk kulit berjerawat, berjeragat, noda hitam. Mampu menghasilkan kulit muka yang bersih dan menawan.

Marjane Oil - Marjane Oil ialah Organic Antioksidan Face Oil yang merupakan minyak Anti Penuaan berasaskan tumbuhan dari Marula Afrika Selatan, Morocco & kekacang dari Australia. Ia mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit muka daripada kerosakan cahaya matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan. Antara bahan-bahan marjane oil ialah Butyrospermum Parkii (Shea Butter) dengan campuran Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil & Spilanthes Acmella Flower.

Vinifera Blemish CC Cover - Mengandungi Bahan semulajadi seperti Wild Yam Root, Licorice Root extract, Shea Butter, Grape Seed Oil, Soybean Oil, Vitamin C, Oligopeptide. Herba-herba ini mampu menguatkan kolagen pada wajah, mencerah dan menaikkan seri wajah, meremajakan kulit, melambatkan penuaan dan wajah lembut dan bersinar sepanjang hari.

P/S: UNTUK KESAN YANG BAIK AMALKAN DENGAN BIO MIRACLE ACTION.

 

 

Back to Blog

COD

Setiap hari termasuk cuti umum.

 

POS LAJU

Setiap hari kecuali cuti umum.

 

017-9373138

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan pengesahan.